dijous, 5 de març del 2015

1 RUMS i moltes claus

Tothom fa servir claus. Jo en faig servir moltes cada dia. Moltes moltes claus. I això té una conseqüència directa: passar-se el dia buscant claus dins la motxilla.


I la solució va arribar de la mà del patchwork que més m'agrada, aquell que és útil i pots fer servir cada dia, i a més, reciclant robes que eren impossibles de reciclar.


Amb uns texans vells i molts trossets minúsculs de robes (mai llenço res perquè em fa pena), vaig fer fa temps el meu primer "vol d'oca" i aquí en teniu el resultat.


Ara les meves claus imprescindibles van totes juntetes i les trobo ràpidament. A banda, tinc les altres claus de la feina a un calaix. Avantatges de treballar a un edifici històric: és tot molt bonic, però sembles Sant Pere amb tanta i tanta porta...

I ara vaig a fer una passejada per RUMS. M'encanten els dijous!!

Todo el mundo usa llaves. Yo uso muchas cada día. Muchas muchas llaves. Y eso tiene una consecuencia directa: pasarse el día buscando llaves en la mochila.
I la solución llegó de la mano del patchwork que más me gusta, aquel que es útil y puedes usar cada día, y además, reciclando telas que eran imposibles de reciclar.
Con unos tejanos viejos y muchos trocitos minúsculos de telas (nunca tiro nada porque me da pena), hace tiempo hice mi primer "vuelo de oca" y aquí tenéis el resultado.
Ahora mis llaves imprescindibles van todas juntas y las encuentro rápidamente. A parte, tengo las otras llaves del trabajo en un cajón. Ventajas de trabajar en un edificio històrico: es todo muy bonito, pero pareces el sereno con tanta y tanta puerta...
Y ahora me voy a dar un paseo por RUMS. Me encantan los jueves!!

4 comentaris:

Las cositas de Cris ha dit...

Bonito y super práctico! !!

miguerreroymiprincesa ha dit...

Qué forma más chula de utilizar esos retales minúsculos que a veces da hasta vergüenza guardar por ser tan pequeños, jajaja
Y comparto contigo la idea de que las costuras que puedes usar cada día son las más molonas!!!

La Porta Màgica by Tatiana Supervia ha dit...

Si senyor que aixo ens passa atotes es un P___ caos amb les claus jajaja, molt maco!!

petons

tati

Carme Torras ha dit...

oooooooooooH que macoooooooooooo!
molt bona feina, segur que es veurà
reflexat en les notes!!!!